ในวันที่ 11 กันยายน 2564
"International seminar on medical devices on the topic of anesthesia machine" #This seminar is part of the collaboration between GE Healthcare, N Health Company Ltd. and the College of Biomedical Engineering, Rangsit University to organize training seminars in the form of international conferences throughout the 2021 academic year. #Thank you Khun Aisha, alumnus of the College of Biomedical Engineering, Rangsit University. Thank you Vice Dean for Student Affairs and Special Affairs and #Thank you Associate Dean for International Affairs who jointly organize good activities for students and staff in biomedical engineering in Thailand